KuhmoistenAsennus.net

Tekniikkapalvelut


Tarjoamme vuodesta 2012 lähtien tietotekniikkaan, sähköön ja moottoriajoneuvoihin liittyviä palveluja Kuhmoisissa ja lähialueella. Pääpaino on tietotekniikkatuessa, laitemyynnissä, korjauksissa ja pienimuotoisissa sähköasennuksissa sekä -suunnittelussa. Teemme myös jonkin verran kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan asennuksia ja korjauksia. Yritystoiminta on sivutoimista, joten aina emme valitettavasti pysty hoitamaan kiireellisiä projekteja, tämä on otettu huomioon myös edullisessa hinnoittelussa. Työaikamme on myös pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Kiireellisissä sähköasennuksissa suosittelemme lämpimästi JS-TEK:iä (www.js-tek.fi, p.0400164080 ). Antenni- ja viihde-elektroniikan asennukset Kuhmoisten alueella taas hoitaa Kuhmoisten Radioja Pyörä / Pekka Tervala (0400 355485).

Image by Flickr/geishaboy500


Tietotekniikkatuki- ja huoltopalvelut Tuure Lindén aloitti ST-Data toiminimen alla jo vuosituhannen alussa, oma toiminimi seurasi vähitellen ST-Datan emoyhtiön lopetettua toimintansa. Vähitellen mukaan ovat tulleet myös pienissä määrin sähköasennukset, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan korjaukset sekä uudempien autojen OBD-testit.

Yrityksellä on käytössään kotimainen JCAD-sähkösuunnitteluohjelmisto, Amprobe-sähköasennustesteri ja monipuoliset merkki- ja mallikohtaiset diagnostiikkaohjelmat sisältävä Autel-OBD-testeri, mitkä mahdollistavan sähköasennukset käyttöönottotarkastuksineen ja automerkki- ja mallikohtaisen diagnostiikan ja joissan malleissa jopa ajoneston ja avaimien ohjelmoinnin. Sähkötöidenjohtajana toimii sähkö- ja automaatioinsinööri (AMK) Severi Karevesi ja yrityksellä on sähköpätevyys S1. Tietotekniikkaosaaminen ja pitkä kokemus löytyy niin Linux-, Mac- kuin Windows-ympäristöihinkin. Suosittelemme lämpimimmin kotikäyttöön Applen Mac-tietokoneita, joita saa meiltä myös käytettyinä asiakasystävälliseen hintaan. Windows-ympäristöön asennamme palkitut Eset-tietoturvaohjelmistot.

  • ATK-asennukset, käytön tuki, laitemyynti (myös käytetyt laitteet) ja korjaukset
  • Otamme myös vastaan vanhat ATK-laitteet ja toimitamme ne asianmukaiseen kierrätykseen.
  • Olemme TUKESin sähköurakoitsijarekisterissä ja asianmukaiset luvat ja pätevyys löytyvät niin sähköasennuksiin kuin laitekorjauksiinkin. 
Hoidamme palvelut ammattitaidolla ja asiakasystävällisin hinnoin. Sivutoimisuuden vuoksi työaika painottuu iltaoihin ja viikonloppuihin.


Copyright © 2016. All Rights Reserved.